Αποτελέσματα OPEN Ανδρών – Γυναικών 8 έως 11 Απριλίου στην Καστοριά

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη Γ Ένωση Κεντροδυτικής Μακεδονίας το OPEN Ανδρών Γυναικών 14ης εβδομάδας από 8 έως 11 Απριλίου στην Καστοριά. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο Αντισφαίρισης ΠΡΩΤΕΑ Καστοριάς και στον Α.Σ.Α. Μαυροχωρίου. 52 αθλητές στην κατηγορία των ανδρών και 16 στην κατηγορία των γυναικών από πολλές πόλεις της Ελλάδας , όπως Πάτρα , Αγρίνιο, Ιωάννινα , Θεσσαλονίκη και από όλες τις πόλεις που ανήκουν στη Γ Ένωση έπαιξαν τένις υψηλού επιπέδου χαρίζοντας όμορφο θέαμα στην πληθώρα των θεατών αποδεικνύοντας  έτσι ότι η Γ Ένωση μπορεί να πραγματοποιεί άριστα μεγάλες διοργανώσεις.

Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέκτησε ο Στρούμπος  Νικόλαος ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και στις γυναίκες η Σαλτίδου Ευτυχία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.

Το τουρνουά είναι το πρώτο OPEN ,από μια σειρά πρωταθλημάτων , Ανδρών- Γυναικών  τα οποία είναι σύμφωνα με τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό της ΕΦΟΑ και μετράνε στην πανελλαδική βαθμολογία. Το επόμενο προγραμματισμένο OPEN Ανδρών – Γυναικών είναι στις  6-9 Μαϊου στη Βέροια.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τ.Θ. 224,
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ: 6976869741/6944420555
e-mail: gesoakdm@gmail.com

Σύνδεσμοι

ΕΦΟΑ
A' ΕΝΩΣΗ
Β' ΕΝΩΣΗ

Δ' ΕΝΩΣΗ
Ε' ΕΝΩΣΗ
ΣΤ' ΕΝΩΣΗ

Ζ' ΕΝΩΣΗ
Η΄ΕΝΩΣΗ
ΙΑ' ΕΝΩΣΗ

Pin It on Pinterest